FAQ

Vilkår for bruk

RedPumaTV tilbyr en online videostrømmetjeneste som lar klienter bla gjennom særegne tilbud av live- og on-demand-programmer. Følgelig, ved å få tilgang til eller bruke noen av RedPumaTV-tjenestene, erkjenner og samtykker du til disse vilkårene:

Endringer i vilkårene og betingelsene

Vi kan, når som helst, og etter eget skjønn, justere disse vilkårene og betingelsene for bruk, inkludert våre retningslinjer for personvern, med eller uten varsel til klienten. Enhver slik endring trer i kraft umiddelbart ved åpent innlegg. Din fortsatte bruk av tjenesten vår og dette nettstedet etter en slik endring utgjør din erkjennelse av disse justerte vilkårene.

Minimum alderskrav

For å bli medlem og bruke RedPumaTV-tjenestene må du være 18 år eller eldre.

Bruks- og servicevilkår

Du kan verken direkte eller gjennom bruk av noen enhet, programvare, internettside, nettbasert tjeneste eller andre midler, re-streame, distribuere, kringkaste eller overføre innholdet.

Tredjeparts kjøp

Dine transaksjoner og andre forretninger med tredjepartsleverandører som finnes på eller gjennom tjenesten, inkludert “klikk for å kjøpe”, og andre sammenlignbare programmer, er utelukkende mellom deg og en slik forhandler.

Kvaliteten på strømmer

En perfekt seeropplevelse er avhengig av nettverkstilgangen og enhetens evner. Elementene vil være basert på din plassering, internettkapasitet, antall enheter koblet til samme nettverk, innholdet du har valgt, og konfigurasjonen til enheten du bruker. RedPumaTV kan deretter ikke gi noen garantier om innholdet i disse forbindelsene. Vær oppmerksom på at deling av et abonnement vil resultere i permanent suspensjon eller enhetsforbud.

Brukt balanse

Vær oppmerksom på at alle abonnementer og kreditter som brukes er endelige og kan ikke refunderes under noen omstendigheter.

VPN eller proxy-bruk

Bruk av VPN eller proxy-servere er tillatt.

Områder som ikke støttes

Tjenestene våre er utilgjengelige i følgende land: Iran, India og Kina

Nøyaktighet av informasjon

Alle dataene du sender inn til vår database må være nøyaktige og oppdaterte. Vennligst oppbevar passordene dine trygt. Du er ansvarlig for all bruk av kontoen din.

Kompatibilitet

For å få tilgang til tjenestene må du bruke enheter som oppfyller system- og kompatibilitetskravene som vi etablerer i vårt hjelpesenter.

Internett-tjeneste og databruk

Du er ansvarlig for eventuelle utgifter knyttet til nettverkstilgangen din som brukes for å komme til tjenestene våre.

Deling av abonnement

Det er ikke tillatt å dele et abonnement. Du kan bare ha én aktiv strøm åpen til enhver tid. Men ved å kjøpe ekstra tilkoblinger kan du se på flere enheter samtidig.

Kjøpsdetaljer

For å foreta et kjøp, må du følge bestillingsprosedyrene beskrevet via tjenesten. Prisdetaljer for produkter og prosedyrer for betaling og levering vises via tjenesten, og kan endres uten varsel.

Suspensjon og nedetid

I forlengelsen av våre rettigheter til å avslutte eller suspendere tilgangen din som er beskrevet ovenfor, erkjenner du at: din tilgang og bruk av tjenestene kan bli suspendert i lengden av plutselig eller uplanlagt nedetid eller utilgjengelighet av noen del eller alle tjenestene av en eller annen grunn . All korrespondanse og meldinger som skal sendes eller tilbys i forståelse med denne avtalen, bør være på norsk eller engelsk. Vi opprettholder all myndighet til øyeblikkelig å avslutte eller begrense din bruk av tjenestene eller tilgang til innhold når som helst, uten varsel eller ansvar, hvis RedPumaTV etter eget skjønn fastslår at du har brutt disse vilkårene, tilsidesatt enhver lov, regel eller forskrift. RedPumaTV-logoen og andre RedPumaTV-merker, grafikk, skript, er varemerker for RedPumaTV. Ingen av RedPumaTV-varemerkene kan kopieres, lastes ned eller på annen måte utnyttes.

Angrerett

Ingen refusjon kan gjøres, verken for hele eller delvise måneder, uansett om du blir utestengt fra serveren for å bryte noen av våre vilkår og regler eller for planlagt og ikke-planlagt vedlikehold.

Sign Up